Vitaliteit coachen binnen bedrijfsleven

Vitaliteit van medewerkers en leidinggevenden is van groot belang voor bedrijven. Want personeel heeft veelal de meeste invloed op resultaten van een bedrijf! vitaal worden coaching volwassenen

Ongemakken personeel

Verdere automatisering zorgt ervoor dat andere kwaliteiten en vaardigheden nodig zijn om het huidige werk te kunnen doen. Soms geeft dit spanning. Met als gevolg dat de vitaliteit van mensen afneemt door emotionele, fysieke en mentale problemen. En wat merkt het bedrijf hiervan? De medewerkers zijn niet in staat om problemen echt op te lossen en de klanten lopen weg! Het ziekteverzuim stijgt. Er ontstaat een slechte sfeer op afdelingen waardoor de medewerkerstevredenheid daalt. En ook de resultaten gaan omlaag!

Kwaliteiten aanboren

Jarenlang heb ik gewerkt in het bank- en verzekeringswezen. En met veel plezier heb ik dit gedaan! De cultuur binnen deze organisaties ken ik ook. Daarom weet ik dat coaching bijdraagt aan het vergroten van het geestelijk welzijn van mensen. Omdat je voor veranderende omstandigheden veelal andere kwaliteiten moet aanboren, dien je bewust te zijn of te worden van je eigen kwaliteiten. Vanuit mijn passie voor coachen leer ik anderen lichtpuntjes te zien in verschillende situaties. Het doel hiervan is dat je kunt omgaan met situaties door keuzes te maken. Want dit maakt het verschil in pro-actief handelen en kansen zien of belanden in spanning en niets doen.

Coaching

Wat kun je aanpakken via coaching:

  • Verlangens onderzoeken om dingen anders te gaan doen
  • Blokkades die onrust, angsten en woede uitbarstingen tot gevolg hebben
  • Mentale kracht vergroten voor je eigenwaarde
  • Voor jezelf opkomen door keuzes te durven maken
  • Competenties ontwikkelen voor zowel medewerkers als leidinggevenden en trainees

 

Tijdens het coachtraject van gemiddeld 5 afspraken worden problemen in de kern aangepakt. Je onderzoekt ook je competenties. Vooral oefeningen helpen jou het verschil te maken voor nu en de lange termijn. Want je voelt direct waar er iets verandert in je lichaam. Tijdens én na het coachtraject ondersteunen deze oefeningen jou in je dagelijks leven (werk en privé).

Resultaten

  • Je competenties worden beter
  • Omdat je kiest voor een plek die bij jou past
  • Want je hebt vertrouwen in jezelf en de ander
  • Door vergroot natuurlijk leiderschap

Contact

Bel 06- 1522 8022 voor een gratis kennismakingsgesprek, mail naar of ga naar het contactformulier.