“Het hier en nu bewustzijn van een geopend hart naar je gehele lichaamservaring maakt het verschil merkbaar tussen de beperkte mogelijkheden van het kleine bange en dus afhankelijke kind en de vrijwel onbegrensde mogelijkheden van de zelfstandige en autonome volwassene. En dat bewustzijn maakt een keuze mogelijk.”
Bron: Van binnen weet je alles

Coachen en trainen, mijn passie …

Mensen boeien mij al vanaf mijn kinds jaren! Ik zie het als mijn missie om mensen in verbinding met zichzelf te brengen zodat ze op de stroom en autonoom in het leven staan en plezier ervaren! In mijn leidinggevende functies vond ik de persoonlijke ontwikkeling van mensen het leukst. Na meer dan 30 jaar werken in het bedrijfsleven besloot ik in 2014 uit dienst te gaan en mijn hart te volgen. Door coachen /trainen een stroom op gang helpen om zowel de leuke als minder leuke dingen te kunnen leven. Vitaal leven!

Verbinding

Ik geloof erin dat iedereen innerlijke kracht heeft die aangeboord kan worden om zo vitaal, met plezier te kunnen leven. Innerlijke kracht die kan helpen om blokkades die jou je plezier ontnemen, op te heffen! Via coachen of trainen help ik je te verbinden met je hele lichaam om de blokkades te kunnen voelen en ervaren. Als je ze herkent en accepteert, leer je ze zelf op te lossen en lichtpuntjes te zien. Met mijn positieve energie sta ik jou bij, zodat het weer gaat stromen! Want vanuit jou breng ik openheid en de natuurlijke beweging naar groei op gang. Je zet stappen die écht verschil maken in jouw leven.

Hulpbronnen

Voor mij is mijn lichaam mijn instrument. Als ik naar mijn lichaam luister, vind ik richting, lucht en oplossingen. En deze ontdekking is de mooiste hulpbron die ik heb ontdekt de afgelopen jaren. Dat klinkt voor sommigen als zweverig. Maar dat is het nou juist niet! Als ik vanuit strategie (mijn hoofd alleen) iets aanpak, word ik juist zweverig. Ik verlies de verbinding met de rest van mijn lichaam. Iedereen heeft hulpbronnen, maar niet iedereen gebruikt ze!

Vroeg beginnen

Vroeger wilde ik schooljuffrouw worden. Dat is niet gebeurd. Wel hebben kinderen altijd mijn aandacht gehad en gehouden. Tijdens mijn coach opleiding snapte ik waarom. Veelal in de jeugd ontstaan blokkades waar je als volwassene nog last van kunt houden. En daarom coach ik ook kinderen. Waar mogelijk in de context met ouders en school. Ik geloof dat je niet vroeg genoeg kunt leren hoe je van je eigen hulpbronnen gebruik kunt maken. En je bent nooit te oud om te leren dit te doen. Kijk ook op  www.kindercoachingbetuwe.nl

Achtergrond

Ik ben in 1963 geboren in Suriname en op 25-jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Ben getrouwd en hou van lekker eten en koken en tuinieren. Wandel of beweeg dagelijks. Verder luister ik graag naar mensen en muziek. Doe vrijwilligerswerk als voorzitter van een stichting. Foto’s maak ik vooral op vakantie. Ik probeer dan steeds weer de mooiste foto te maken!

Door mijn achtergrond heb ik gemerkt dat mensen overal dezelfde behoefte hebben ondanks verschillen in cultuur. Altijd bestaat de behoefte aan oprechte aandacht en respect voor wie we echt zijn, de basis voor dieper contact. Ik werk met zowel volwassenen als kinderen uit verschillende culturen. Ook graag met jou dus! Je bent welkom.

 

[/two_third]