Coaching die het verschil maakt!

Wil je coaching ervaren die het verschil maakt? Ik begeleid mensen om op een diepere laag te kijken waar ze invloed op hebben.

Daarbij kijk ik niet alleen naar inhoudelijk issues, maar ook – of juist – naar wat er onderliggend speelt. Je komt bij de kern. Jijzelf doet wat voor jou nodig is.

Naast kijken spreek ik je aan op wat jij weet en je eigen wijsheid. Want mocht je dit vergeten zijn, help ik je weer bewust te maken. Je wordt helder waar het echt om gaat. Wat nodig is voor jou en wat dit concreet van je vraagt. Je zet stappen die écht het verschil maken in jouw leven!

Je werkt actief aan je eigen resultaten.

Te verwachten resultaat: Vitaliteit, doordat je persoonlijke effectiviteit verbetert. Balans die terug te zien is in jouw energie, keuzes en acties voor je doelen op korte en lange termijn voor privé en werk of school!

De MatriXmethode

Niet door dingen die gebeuren raken mensen verontrust, maar door de wijze waarop ze ernaar kijken.”- Epictetus

Misschien loop je er ook weleens tegenaan dat je van een probleem af wil, maar niet zit te wachten op een coachtraject. Je wil iets specifieks aanpakken en verder even niets. Als je hoofd vol zit, kun je er tenslotte niet veel of niets meer bij hebben. Je kunt wel structuur aanbrengen door je hoofd op te ruimen. Dit zorgt alvast voor meer rust.

De MatriXmethode is een korte, effectieve methode waarbij soms 1 of 2 gesprekken al voldoende zijn om een probleem goed aan te pakken. Zelfs problemen die al jaren knagen. Je regisseert je hoofd door te bepalen hoe je omgaat met informatie. Waar je wat bewaart, binnen of buiten je hoofd. Je brengt zelf structuur aan op een manier die voor jou werkt. Ook in geval van ADHD kun je resultaat verwachten!

Hoe kan dit?

De MatriXmethode gaat in op jouw strategie van jouw BELEVING van jouw probleem en niet op de inhoud ervan. Bijvoorbeeld: ‘Iemand heeft angst voor alle honden door een gebeurtenis in het verleden. Degene ziet nog steeds de enge tanden van die ene hond die hem/haar jaren geleden heeft gebeten! Elke hond die hij/zij nu tegenkomt, roept gedachtes, beelden, gevoelens en/of geluiden op waardoor hij/zij zich weer angstig voelt.’

Geldt dit ook voor jou? Door het stellen van de juiste vragen word je je bewust van deze beleving en neutraliseer je deze zelf. De methode maakt helder wat er in jouw hoofd omgaat en welke strategie je onbewust gebruikt om ervaringen en informatie op te slaan.

Ervaar zelf hoe effectief deze methode werkt. In een workshop of individueel. Het kan je helpen barrières weg te halen in je dagelijks leven, thuis, op je werk of op school.

 

 

 

Bel of mail naar Jennifer Hoogland voor een gratis kennismakingsgesprek.

Telefoon 06- 1522 8022 Mail info@jenniferhoogland.nl .

 

Je bent van harte welkom!