Individuele coaching om weer vitaal te worden

Individuele coaching in welke gevallen?

Ben je op zoek naar individuele coaching omdat je jezelf in het volgende herkent: Je ervaart de meest rare klachten als slecht slapen, overmatige stress, agressie of juist stil worden en terugtrekken, lage weerstand, gepikeerd zijn en in het ergste geval een burn out! En deze klachten belemmeren jou in de dagelijkse gang van zaken. Je ervaart weinig tot geen plezier of rust in wat je doet of juist laat.

Of: je voelt kriebels! Er wil zich iets ontwikkelen. Iets anders willen doen maar geen daadkracht ervaren. Je kunt of durft het niet uit te spreken of te gaan doen. Je houdt je in.

Hoe hiermee om te gaan?

Je bewust worden/zijn van dat er wat is. Aan de slag gaan hiermee om te voorkomen dat je blokkades creëert die je belemmeren in het dagelijks leven. Als coach kan ik jou helpen met:

  • Je verlangens onderzoeken (wat wil je anders doen?)
  • Blokkades (Onrust, Angsten, Woede uitbarstingen) aanpakken
  • Mentale kracht (je eigenwaarde) vergroten

Dit doe ik door niet alleen met jou in gesprek te zijn, maar je ook methodes en oefeningen aan te bieden die helpen werkelijk een verschil te maken in de oplossing van jouw problemen. Jij komt in actie en werkt met je hele lichaam in plaats van alleen met je hoofd. Op mentaal, fysiek of emotioneel gebied.Wat je leert, integreer je en ervaart direct het resultaat. Je krijgt oefeningen die jou tijdens en na het coachtraject ondersteunen in je dagelijks leven. Een oplossing voor de lange termijn!

Resultaat: vitaliteit en veerkracht

Vitaliteit. Doordat je integreert wat je leert, ervaar je direct in je lichaam het effect van veerkracht. Je herkent als er iets speelt en leert hiermee om te gaan in plaats van het te negeren. Je weet je staande te houden, ook al is het even niet zo gemakkelijk in je leven. Een vergroot eigen natuurlijk leiderschap.

Contact:

Bel 06- 1522 8022 voor een gratis kennismakingsgesprek, mail naar info@jenniferhoogland.nl of ga naar het contactformulier.