Vitaliteit voor bedrijven door flow, hoofd opruimen

Kies voor Flow, Hoofd opruimen en Teambuilding omdat vitaliteit van medewerkers en leidinggevenden van groot belang is voor bedrijven. Want personeel heeft veelal de meeste invloed op resultaten van een bedrijf!

Kies uit de volgende workshops FLOW en HOOFD OPRUIMEN of informeer naar training TEAMBUILDING op maat voor teams of afdelingen.

Workshop FLOW

WERKEN MET JE EIGEN WIJSHEID VOOR FLOW IN JE DAGELIJKS LEVEN

Medewerkers en leidinggevenden kunnen in een groep van 12 – 15 personen ervaren wat het oplevert als je met je hele lichaam werkt in plaats van hoofdzakelijk met je hoofd. Hoe kun je in een flow komen waardoor je met minder energie meer bereikt?

In een workshop van 6 uur komen oefeningen aan bod op individueel niveau of in kleine groepjes. Deelnemers ervaren wat er gebeurt in hun lichaam in verschillende situaties en wat ze met dat inzicht kunnen. Hoe hun eigen kwaliteiten (competenties) te onderzoeken. De uitkomsten zijn direct toepasbaar in het werk!

Deelnemers proeven op een veilige en speelse manier aan hun eigen gebieden van balans en onbalans die van belang zijn voor je veerkracht. Veerkracht is nodig om keuzes te maken. Dit maakt het verschil tussen kansen zien en van daaruit adequaat handelen en of belanden in spanning en ‘stil vallen’.

Na deze workshop kan voor teams een maatwerk vervolgtraining worden gegeven. Deelnemers kunnen ook kiezen voor individuele coaching. Een combinatie van training en individuele coaching is ook mogelijk.

Resultaat: Vitale medewerkers en leidinggevenden, meer werkplezier, betere resultaten

Investering: € 1.850,00 per workshop exclusief btw en exclusief ruimte-huur. Voorbereidingstijd workshop is inbegrepen.

Er zijn 2 trainers voor een groep van minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers

Starttijd: 09.30 uur Eindtijd: 16:30 uur (inclusief 45 minuten lunchtijd)

Deelname: als team of via open inschrijving

Workshop HOOFD OPRUIMEN

Vol hoofd?

Stress ontstaat door chaos in het hoofd. Deze workshop is bedoeld om je te laten ervaren hoe je je hoofd kan indelen met betrekking tot verschillende onderwerpen. Alles loopt onbewust door elkaar en wat ervaar je het als je ordent?

Je slaat denkbeeldig informatie op op een plek die door jou zelf wordt bedacht. Zo kan informatie handig worden verwerkt, opgeslagen, onthouden en weer teruggevonden worden. Wat kan bijvoorbeeld bij elkaar, wat kun je opruimen (weggooien) omdat het er niet meer toe doet? Wat kun je buiten je hoofd plaatsen om ruimte te houden voor dingen waar je in het moment mee bezig bent?

Ordenen geeft direct rust, ruimte en overzicht in het hoofd.

Ik begeleid de groep op schoolse wijze om de stappen te doorlopen. Bij elke stap geef ik aan wat te doen en hoeveel tijd je hebt.

Tijdens de opdrachten is steeds stilte. Je stoort elkaar zo min mogelijk.

Iedereen is uniek en heeft zo zijn eigen voorkeuren. Jij bepaalt zelf. Daarom werkt dit écht!

Resultaat: betere concentratie en er komt rust komt in je hoofd.

Duur: 2 uur

Investering voor bedrijven: € 750,00 per workshop exclusief btw en exclusief ruimte-huur. Maximaal 12 personen.

 

TEAMBUILDING

Waar gaat deze teambuilding over?

Onderzoeken van de kwaliteiten van het team op hoofd, hart en buikniveau. Wat is er al en wat mist? Ook over bewustwording van je eigen kwaliteiten (competenties). Want wat levert het op als deze gebieden als drie-eenheid functioneren? Goed in je vel zitten.

Hoe vertaal je Hoofd, Hart, Buik in het bedrijfsleven?

Hoofd: Missie en visie. Bewustzijn van onderliggende motivaties.

Hart: Communicatie naar onder en boven. Verantwoordelijkheid geven en nemen. Samenwerking.

Buik: Reële resultaten en taakomschrijving. Zorg dragen voor werkplek. Duidelijk omschrijving van verantwoordelijkheid.

Ervaar samen hoe de kwaliteiten in te zetten op een manier die resulteert in een team waarin de volgende waarden vanzelfsprekend zijn:

  • openheid
  • plezier
  • samenwerking en
  • resultaten boeken met elkaar

Na deze training kunnen deelnemers ook kiezen voor individuele coaching. Een combinatie van training en individuele coaching is ook mogelijk.

Investering: Bedrag op aanvraag omdat deze training op maat wordt gemaakt.

 

Contact

Bel 06- 1522 8022 voor een gratis kennismakingsgesprek, mail naar info@jenniferhoogland.nl of ga naar het contactformulier.

[/two_third]