Matrixmethode

MatriXmethode. Wat is dat en wat doet het?

De MatriXmethode is een korte, effectieve methode waarbij soms 1 of 2 gesprekken al voldoende zijn om een probleem aan te pakken. Zelfs problemen die al jaren knagen. In geval van ADHD kun je door te leren structuren baat hebben bij deze methode! 

Hoe kan dit?

“Niet door dingen die gebeuren raken mensen verontrust, maar door de wijze waarop ze ernaar kijken.”- Epictetus

Iedereen is uniek en beleeft gebeurtenissen op zijn eigen manier. De MatriXmethode gaat in op jouw strategie van jouw BELEVING van jouw probleem en niet op de inhoud ervan. Je regisseert je hoofd door te bepalen hoe je omgaat met informatie. Want via je werkgeheugen zet je iets negatiefs om in neutraal of positief in je lange termijn geheugen. Je beleving verandert hierdoor.

Wat kun je aanpakken met de MatriXmethode?

  • Een vol hoofd opruimen wat maakt dat je chaos ervaart.
  • Op zoek gaan naar jouw trigger bij een gebeurtenis waarbij je angst ervaart. Bijvoorbeeld de tandarts. Wat gebeurt elders in je lijf? Je neutraliseert het fragment dat jou belemmert. Jijzelf haalt de kracht eruit.
  • Bij leerproblemen ontdek je hoe jij het beste leert. Waar je de belangrijke informatie voor jou opslaat, hoe je dit doet om weer makkelijk terug te vinden.

Ervaar zelf hoe effectief deze methode werkt. In een workshop of individueel. Het kan je helpen meer rust te ervaren in je dagelijks leven, thuis, op je werk of op school.

Resultaat

Rust en structuur!

Volg een workshop Hoofd Opruimen en ervaar het effect hiervan! Kijk in de Agenda voor data.

Voor kinderen: https://www.kindercoachingbetuwe.nl/

Hoofd opruimen
Hoofd opruimen via MatriXmethode