Teambuilding

Waar gaat deze teambuilding over?

Over bewustwording van je eigen kwaliteiten (competenties) en die van het team of van de afdeling. Kwaliteiten op het gebied van Hoofd, Hart en Buik.

Teambuilding via hoofd, hart en buik ….

Via Hoofd (missie + visie en onderliggende motivaties), Hart (communicatie, verantwoordelijkheid geven + nemen en samenwerken) en Buik (resultaten, taakomschrijving en omschrijving verantwoordelijkheid) onderzoekt een team of afdeling de balans en onbalans op deze 3 gebieden.
Waar doen we te veel of te weinig van? Met andere woorden: Waar mist iets om in flow samen te werken?

Welk doel?

Het doel hiervan is dat je samen inzicht krijgt in hoe het nu is en wat je kunt doen om in flow te kunnen samenwerken. Flow, waarin dingen meer vanzelf gaan.
Hoe kun je effectief gebruik maken van de kwaliteiten in het team of de afdeling. Dit om ervoor te zorgen dat de volgende waarden vanzelfsprekend zijn:

  • openheid
  • plezier
  • samenwerking
  • resultaten boeken met elkaar

Je voelt je thuis als je vitale kwaliteiten onbelemmerd tot uitdrukking komen in je handelen. Daarbij ervaar je energie. En je bent assertief, authentiek en autonoom.

Iedereen heeft van nature deze kwaliteiten en kan ze activeren. Het is je natuurlijk leiderschap.

Duur en Vervolg

Duur: 3 dagen over 2 maanden tijd. 
Na en naast deze training kunnen deelnemers ook kiezen voor individuele coaching. Een combinatie van training en individuele coaching is ook mogelijk. 
Informeer naar hoe dit voor je team of afdeling kan werken!

 

Teambuilding voor afdelingen en teams