Vitaler worden door FLOW

Hoe worden we vitaler door FLOW?

Door zowel met je hoofd, hart en buik in contact te zijn. Want in contact met deze 3 zones kun je waarnemen wat er van binnen en buiten je afspeelt en daarnaar handelen. Veelal gebruiken we ons hoofd het meest met als gevolg onbalans. Zoals lichamelijke klachten, vol hoofd, stress, vul zelf in wat op jou van toepassing is.

Balans in doen en laten

Je krijgt balans in je doen en laten door je hele lichaam te gebruiken. Door onze (on)bewuste overtuigingen doen buik en hartzone mee op de achtergrond of soms helemaal niet. Of hart in overvloed en hoofd en buik minder of niet. Zonde! Want Hoofd voor je levenszin, Hart voor contacten en Buik voor ontspanning zorgen voor moeiteloos handelen als er balans is. Je ervaart FLOW!

Wat levert FLOW op?

Je ervaart je eigen beleving en hebt ruimte voor die van een ander. Van je omgeving geniet je. Zelfvertrouwen ervaar je omdat je je zowel krachtig als kwetsbaar durft op te stellen. Je komt in contact met je vitale behoeftes (zingeving) en ervaart levensenergie. Je komt in je element omdat je een natuurlijk leiderschap ontwikkelt.

Ervaar zelf en start vandaag met balans in jouw hoofd, hart en buik!