Vitaliteit en intuïtie

Vitaliteit en intuïtie

Hoe meer je je intuïtie volgt, hoe groter je vitaliteit wordt. Wat levert het jou op als je stopt met gedachten verspillen aan kleinere uitdagingen en gebeurtenissen die dagelijks op je afkomen? In plaats daarvan doe je meteen wat je intuïtie je ingeeft, zonder pauze. Want die is er altijd, hoe klein het voorval ook is.

Hoe kun je dat doen?

Leer die impuls van je intuïtie te volgen, zonder je te bekommeren over goed of fout. Begin met kleine dingen om hierin te kunnen groeien. Je neemt niet te veel risico omdat je bang bent dat het “fout” kan gaan. Het gaat erom dat je leert vertrouwen op je eigen ingeving. En je verstoort deze niet door gedachten (oordelen) over wat er kan gebeuren als ……. Met je hoofd of verstand alleen beoordeel je vooringenomen en daardoor beperkt.

Wat kan dit jou opleveren?

Als je na verloop van tijd voldoende vertrouwen krijgt in je eigen vermogen, kun je het ook bij belangrijke zaken in je leven toepassen. Je durft je hart te volgen in wat je echt wil doen. Je voelt je krachtig om stappen te zetten. Een ander pad inslaan op werkgebied, een wereldreis maken, …… Vul zelf maar in wat voor jou van toepassing is. Ervaar hierbij de vitaliteit als je dit doet!