Data en info workshops in Culemborg

Bekijk de data en info om deel te nemen aan een workshop: Hoofd Opruimen en Blokkades aanpakken! Schrijf je in. Mocht je nog vragen hebben, bel of mail.

Workshop Hoofd Opruimen

Hoofd opruimen PJHVoor data en info kinderen? Kijk op www.kindercoachingbetuwe.nl

  • Duur: 2 uur
  • Prijs: € 60,00 (inclusief 21% BTW)
  • Datum: vrijdag 25 oktober om 13:30 uur. Aanmelden tot 18 oktober!
  • Plaats: Culemborg

Stress ontstaat door chaos in het hoofd doordat alles door elkaar loopt. Denk hierbij aan gedachtes, taken, beelden, ruzies, verdriet, blijdschap, en zo meer. Het wordt druk in je hoofd!

Deze workshop is bedoeld om je te leren hoe je je hoofd kan indelen met betrekking tot verschillende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan werk, privé, school, etc. Wat ervaar je als je het ordent?

Wat doe je:

Je slaat denkbeeldig informatie op in of op een plek die door jou zelf wordt bedacht. Zo kan informatie handig verwerkt, opgeslagen, onthouden en weer teruggevonden worden. Wat kan bijvoorbeeld bij elkaar, wat kun je opruimen (weggooien) omdat het er niet meer toe doet? Wat kun je buiten je hoofd plaatsen om ruimte te houden voor dingen waar je in het moment mee bezig bent?

Ordenen geeft direct rust, ruimte en overzicht in het hoofd. Iedereen is uniek en heeft zo zijn eigen voorkeuren. Jij bepaalt zelf. Daarom werkt dit écht!

Werkwijze:

Ik leg uit hoe het werkt. De groep begeleid ik op schoolse wijze om de stappen te doorlopen en te ervaren om het daarna zelf te kunnen toepassen. Ze maken tekeningen van het hoofd en een opruimschema. Bij elke stap geef ik aan wat te doen. Tijdens de opdrachten is steeds stilte. Je stoort elkaar zo min mogelijk.

Resultaat:

Betere concentratie en minder werkstress.

Maximaal 12 personen. De workshop gaat door bij minimaal 8 personen.

Vol is vol! Bel voor informatie: 06 – 15 22 80 22

Aanmelden via Contact of mail direct naar: info@jenniferhoogland.nl

Workshop Blokkades aanpakken

Trauma aanpakken helpt weer vitaal te worden.

  • Duur: 3 uur
  • Prijs: € 90,00 (inclusief 21% BTW)
  • Datum: zondag 1 december om 13:30 uur. Aanmelden tot 24 november!
  • Plaats: Culemborg

Heb je een hulpvraag op het gebied van blokkades of ontwikkelen van natuurlijk leiderschap? Kom naar een workshop! Je kunt in een groep ervaren hoe je met je lichaam kunt verbinden om je hulpvraag op te lossen. Hoe jij je energie weer kan laten stromen.

Maximaal 10 deelnemers kunnen deelnemen. De workshop gaat door met minimaal 6 deelnemers.

Bel voor informatie: 06 – 15 22 80 22

Aanmelden via Contact of mail direct naar: info@jenniferhoogland.nl