Data en info workshops in Culemborg

Trauma aanpakken helpt weer vitaal te worden.

Bekijk de data en info om deel te nemen aan een workshop! Schrijf je in. Mocht je nog vragen hebben, bel of mail.

Data en info volwassenen

Heb je een hulpvraag op het gebied van blokkades of ontwikkelen van natuurlijk leiderschap? Kom naar een workshop! Je kunt in een groep ervaren hoe je met je lichaam kunt verbinden om je hulpvraag op te lossen. Hoe jij je energie weer kan laten stromen.

Maximaal 10 deelnemers kunnen deelnemen. De workshop gaat door met minimaal 6 deelnemers.

  • Duur: 3 uur
  • Plaats: Culemborg
  • Prijs: € 52,50 (inclusief 21% BTW)
  • Data: donderdag 8 augustus om 19:00 uur.

Kinderworkshops

coaching vitaal kind

Voor data en info? Kijk op www.kindercoachingbetuwe.nl

In deze kinderworkshops kunnen kinderen vanaf 8 jaar in een groep kennismaken met coaching. Want coaching op jonge leeftijd kan kinderen helpen aandacht te geven aan wat er speelt in hun leven. Ze leren omgaan met leuke én minder leuke dingen in hun leven. Zo worden ze weerbaar. En voorkomen ze dat er blokkades ontstaan die ze belemmeren in hun ontwikkeling als volwassene. En dat maakt ze vitaler.

Op een effectieve manier pakken ze hun eigen problemen aan. Dit gebeurt via tekeningen maken en oefeningen doen. Ze hoeven niet uitgebreid op hun probleem in te gaan. Want ze doen wat hun helpt. Ook is het niet nodig dat ze goed kunnen tekenen.

Resultaat is dat ze beter slapen omdat de nare gedachtes uit hun hoofd zijn. En ze zich beter kunnen concentreren waardoor ze op school beter presteren. Ze meer naar hun lijf leren luisteren en daarnaar handelen wat meer zelfvertrouwen geeft.

De groep is maximaal 5 kinderen groot, dus schrijf op tijd in. De workshop gaat door met minimaal 3 deelnemers.

Vol is vol! Bel voor informatie: 06 – 15 22 80 22

Aanmelden via Contact of mail direct naar: