Bewustwording en balans, mijn passie …

Bewustwording en in balans brengen, mijn vak en passie!

Mensen laten ervaren hoe ze fysiek, emotioneel en mentaal in balans komen en blijven, dat is wat ik graag doe! Mensen boeien mij al vanaf mijn kinds jaren. In mijn leidinggevende functies vond ik de persoonlijke ontwikkeling van mezelf en anderen het leukst. Na meer dan 30 jaar werken in het bedrijfsleven besloot ik in 2014 uit dienst te gaan en mijn hart te volgen. 

Ik zie het lichaam (hoofd, hart en buik) als een rivier waardoor het leven stroomt. Soms is de rivier verstopt en dient de blokkade te worden opgeheven om het weer te laten stromen. De blokkade kan zijn in de vorm van een beperkende overtuiging, trauma, schuld, schaamte.

Bewustwording en balans, hoe?

Ik geloof erin dat iedereen innerlijke kracht heeft die aangeboord kan worden om zo vitaal, met plezier te kunnen leven. Ik help je stap voor stap te verbinden met de blokkade door je bewust te maken, laten ervaren, wat er in je lijf plaatsvindt. Daarbij kunnen blijven door te bewegen, ademhalen, wat nodig is, zodat het weer gaat stromen in je lichaam.

 

Coaching door Jennifer

 

positieve energie

Positieve energie

Met mijn positieve energie sta ik jou bij, zodat het weer gaat stromen! Want vanuit jou breng ik openheid en de natuurlijke beweging naar wat nodig is op gang. Je brengt zelf weer balans aan en zet stappen die écht verschil maken in jouw leven.

Hoofd, hart en buik

Voor mij is werken met het lichaam de manier om effectief je problemen aan te pakken. Als ik naar mijn lichaam luister, vind ik richting, lucht en oplossingen. Deze ontdekking is de mooiste in mijn opleiding als coach en trainer! En dat ik mensen op deze manier mag helpen en het ze ook kan laten ervaren, hoe mooi is dat!

Vroeg beginnen

Vroeger wilde ik schooljuffrouw worden. Dat is niet gebeurd. Wel hebben kinderen altijd mijn aandacht gehad en gehouden. Tijdens mijn coach opleiding snapte ik waarom. Veelal in de jeugd ontstaan blokkades waar je als volwassene nog last van kunt houden. En daarom coach ik ook kinderen.

Waar mogelijk in de context met ouders en school. Ik geloof dat je niet vroeg genoeg kunt leren hoe je van je eigen hulpbronnen gebruik kunt maken. En je bent nooit te oud om te leren dit te doen.

Kijk ook op www.kindercoachingbetuwe.nl 

Achtergrond

Ik ben in 1963 geboren in Suriname en op 25-jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Ben getrouwd en hou van lekker eten en koken. Ook aan tuinieren beleef ik veel plezier. Wandel of beweeg dagelijks. Verder luister ik graag naar mensen en muziek.  Foto’s maak ik vooral van vogels en andere dingen in de natuur. Ik probeer dan steeds weer de mooiste foto te maken!

 

 

kindercoaching op school door Jennifer

 

werken met joucoaching in Culemborg

 

Aandacht en respect

Door mijn achtergrond heb ik gemerkt dat mensen overal dezelfde behoefte hebben ondanks verschillen in cultuur. Altijd bestaat de behoefte aan oprechte aandacht en respect voor wie we echt zijn, voor mij de basis voor dieper contact. Ik werk met zowel volwassenen als kinderen uit verschillende culturen. Ook graag met jou dus! Je bent welkom.
lees ook mijn blogs en nieuws.