Coaching 1 op 1

Coaching 1 op 1 helpt!

Een blokkade zorgt ervoor dat je van binnenuit meteen een soort “stop” ervaart als je in een bepaalde situatie terecht komt. Kan zijn in de vorm van angst, misselijk gevoel, bevriezing, een blok in je maag of iets anders. Soms ben je je bewust hiervan, maar soms ook niet. Je schudt het gevoel van je af, zoekt afleiding en gaat weer verder. Tot het weer gebeurt. Maar waar komt die blokkade vandaan? 

Hoofd, hart en buik voor natuurlijk leiderschap

Autonomie (HOOFD): Het gegeven dat wie we zijn en wat we doen niet afhankelijk is van iets of iemand buiten onszelf.

Authenticiteit (HART): Vanuit oprechtheid en waardigheid in de communicatie volledig “ja” zeggen tegen jezelf, zonder met agressie “neen” te hoeven zeggen tegen de ander.

Assertiviteit (BUIK): Herkenbaar aan de natuurlijke kracht, vanuit vertrouwen en basiszekerheid.

Als je jouw blokkades leert herkennen en accepteren, kun je stappen zetten die écht het verschil maken in je leven! Jou wordt helder waar het echt om gaat. Wat mis je en wat kun jij zelf hierin doen of laten.

Flow!

Zijn je hoofd, hart en buik in verbinding met elkaar, dan ervaar je dat dingen meer als vanzelf gaan. Je voelt energie die jou meer rust, plezier en ruimte geeft om vitaal te leven. Blokkades die je eerder stopten, zorgen niet meer voor een belemmering. Want je merkt ze op in het moment en neemt leiding in hoe hiermee om te gaan. Bewust stoppen of doorgaan. Natuurlijk leiderschap!

Ademhalen en bewegen

In coaching 1 op 1 ervaar je via oefeningen wat er in je lichaam gebeurt en hoe je blokkades oplossen. Want je komt in actie om effectief iets te veranderen en je leert hoe je ademhaling je ondersteunt hierin.

Bekijk het korte filmpje om een idee te krijgen van enkele van de oefeningen. Simpele maar doeltreffende oefeningen die iedereen kan doen en altijd effect hebben.

Blijf niet langer rondlopen met je blokkades die je je plezier ontnemen. Bel of mail met je vragen.

Je bent van harte welkom!

Coaching 1 op 1
Coaching helpt mensen vitaal te leven