Start bewust de dag en ervaar meer energie!

Start bewust fysiek je hoofd, hart en buik! 

Dagelijks bewust de dag starten met fysiek activeren van zowel je hoofd, hart als buik creëert een groter lichaamsbewustzijn. Je ervaart meer energie door een betere balans in je lichaam.  

Onbalans kost energie

Je lichaamshouding weerspiegelt je energiehuishouding, je innerlijke gemoedstoestand en je levenshouding. Bij de ene is het denken (HOOFD) het meest actief, de ander voelen (HART) en weer een ander handelen (BUIK). Soms een combinatie van twee waarbij de derde het minst wordt gebruikt. Zo verschilt het voor iedereen, met ieder zijn of haar eigen onbalans. En onbalans kost energie, zowel fysiek als mentaal.

Digitale workshop voor balans

Doe mee met een set oefeningen waarmee je fysiek je lichaamszones hoofd, hart en buik activeert. Het doel hiervan is dat je gevoel ontwikkelt in je lichaam en aandacht hebt voor je eigen balans. Dit maakt het verschil in proactief handelen en kansen zien óf belanden in spanning en stilstaan. 

Wat je wellicht bij jezelf herkent

Wat de oefeningen je kunnen opleveren

We hebben allemaal onze voorkeuren in gebruik van ons lichaam. Die zijn onbewust ontstaan door gebeurtenissen tijdens onze opvoeding en op school. Welke ruimte had je in het gezin om bijvoorbeeld je gevoelens toe te laten? Moest je alles intellectueel benaderen? Kortom: We zijn ons gaan gedragen op een bepaalde manier en hierdoor wellicht uit balans geraakt.

Deze oefeningen activeren fysiek hoofd, hart en buik. Als je alle lichaamszones gebruikt, kun je beter balans aanbrengen in de dagelijkse gebeurtenissen. Hierdoor ervaar je fysiek en mentaal meer energie en je bent beter in staat om te gaan met veranderingen.

De zones kunnen meer of minder goed functioneren, afhankelijk van hun openheid. De zones die minder open zijn en daardoor minder actief, worden gecompenseerd door degene die overactief zijn. Kan vage klachten of burn out tot gevolg hebben.

Een goede lichaamshouding en ademhaling kunnen je levensimpulsen en levensbehoeften natuurlijk omhoog laten komen. Je komt meer in balans in je doen en laten door een natuurlijk leiderschap.

Investering 

Voor bedrijven die groepen willen laten deelnemen: € 150,00 per uur, exclusief btw. 

Door zo’n bewuste start van 15-20 minuten ervaar je meer energie in je lijf die jouw vitaliteit helpt vergroten. Vooral ook nu daar er meer vanuit huis wordt gewerkt!

Je bent alert en meer to the point, wat contact en de sfeer onderling en contact met klanten ten goede komt!

Resultaat

Vitale mensen die met minder inspanning meer bereiken! Want hoofd staat voor visie, hart voor communicatie en buik voor resultaten.

Meer weten?

Bekijk het korte filmpje om een idee te krijgen van de oefeningen. Simpele maar doeltreffende oefeningen die iedereen kan doen en altijd effect hebben.

Start bewust je dag

Start bewust en voel je vitaal

“Het was vanmorgen super leuk en leerzaam!”

“Ik zou dit vaker willen doen om  mijn energie bewust beter te gebruiken. Meer rust ervaren.”

Wil je weten wat ik als trainer kan toevoegen aan jouw bedrijf?

Bel 06 1522 8022 voor een gratis kennismakingsgesprek,
mail naar of via het contactformulier.