2 – Daagse Moeiteloos handelen (Flow)

Ontdek je lichaam!

Moeiteloos handelen

Noodzakelijk voor het welzijn van iedereen is dat je komt tot moeiteloos handelen (flow) waardoor je met minder inspanning meer energie krijgt en meer bereikt. Hiervoor is een geloof in jezelf nodig. Dit gaat hand in hand gaat met een sterke bewustwording van hoe jij je verhoudt tot jezelf.

Meer energie door verbinding

Door met je lichaam in verbinding te blijven, kun je nagaan hoe het is gesteld met je energie en stuur je bij wanneer nodig. Je lichaamshouding weerspiegelt je energiehuishouding, je innerlijke gemoedstoestand en je levenshouding. Gebeurtenissen uit je verleden kun je niet veranderen. Hoe je ermee omgaat in de toekomst, wel! Zodat het vanbinnen blijft stromen, ondanks de obstakels die op je pad komen.

Maak daarom (weer) kennis met je lichaam!

Wanneer je het potentieel van je lichaam leert kennen en gebruiken kun je veel meer aan, je bent meer ontspannen en je zintuigen en intuïtie gebruik je heel bewust. Leer in 2 dagen via verschillende adem- en bewegingsoefeningen contact maken met je lichaam. Krijg ook inzicht in wat je eet en waar dit invloed op heeft.

Proef, ervaar op een veilige en speelse manier aan je eigen gebieden van balans en onbalans. Met liefde voor jezelf op de eerste plaats. Er komen oefeningen aan bod op individueel niveau of in kleine groepjes.

Na afloop wordt een reader uitgereikt met achtergrondinformatie en oefeningen.

Voor wie?

Voor jou als je plezier, ontspanning of balans zoekt in je doen en laten. Door je werk of thuissituatie kun je een vervelende spanning ervaren. Bijvoorbeeld mensen met intensieve contact beroepen (zorgpersoneel, leraren), leidinggevenden en medewerkers die te maken hebben met druk door tekorten of agressie.

Praktische informatie

Tijden:         09.30 – 16.30 uur (Inloop vanaf 09.00 uur)

Locatie:  in Culemborg, op 7 minuten loopafstand van het treinstation. Kom je met de auto, is er voldoende parkeergelegenheid.

Investering: Bedrijfsleven € 750,- exclusief BTW, Particulieren € 600,- inclusief BTW

In dit bedrag zijn inbegrepen: huur locatie, koffie, thee, lunch en achtergrondinformatie.

Vervolg

Willen deelnemers hierna verder hun eigen lichaamswijsheid ontwikkelen, zijn er korte digitale workshops die je structureel kunt volgen. Deelnemers kunnen ook kiezen voor individuele coaching. En een combinatie van training en individuele coaching is uiteraard ook mogelijk.

Heb je nog een vraag over de training, Jennifer is te bereiken op: 06 152 28 022

Wil je weten wat ik als trainer kan toevoegen aan jouw bedrijf?

Bel 06 1522 8022 voor een gratis kennismakingsgesprek,
mail naar of via het contactformulier.