“Het hier en nu bewustzijn van een geopend hart naar je gehele lichaamservaring maakt het verschil merkbaar tussen de beperkte mogelijkheden van het kleine bange en dus afhankelijke kind en de vrijwel onbegrensde mogelijkheden van de zelfstandige en autonome volwassene. En dat bewustzijn maakt een keuze mogelijk.”
Bron: Van binnen weet je alles

Coach en trainer

Als coach en trainer help ik jou om het weer te laten stromen door  richting, lucht en oplossingen te vinden. Want vanuit jou breng ik openheid en de natuurlijke beweging naar groei op gang. Je zet stappen die écht verschil maken in jouw leven.

Een oplossing voor de lange termijn

Tijdens het zetten van deze belangrijke stappen sta ik je bij met mijn positieve energie, warmte en veiligheid. Zo kom je in contact met wat er op dat moment is. In echt contact voel je je veilig, de basis voor vertrouwen om je kwetsbaarheid (kracht) ruimte te geven. Je leert deze kracht te gebruiken om zowel de leuke als de minder leuke dingen in het leven te accepteren en liefdevol naar jezelf hiermee om te gaan. Je ervaart steun zodat je het na coaching veelal zelf kunt doen!

Hoe help ik?

Het is heel belangrijk dat coaching echt werkt. Soms willen we vanuit ons hoofd dingen oplossen of aanpakken en laten we de rest van ons lichaam achterwege. In mijn werkwijze betrek ik je hele lijf. Je komt bij de kern en werkt aan een oplossing voor de lange termijn. Je voelt in je lijf dat er iets verandert en waar het verandert. Wat je leert, integreer je. Met als resultaat: Je wordt vitaal en kan weer op eigen kracht in het leven staan. Je wordt competenter!

Stromen …

Mensen boeien mij al vanaf mijn kinds jaren! Vroeger wilde ik schooljuffrouw worden om anderen te helpen. Dat heb ik niet gedaan, maar heb gekozen voor het bedrijfsleven. In leidinggevende functies vond ik persoonlijke ontwikkeling van mensen het leukst! Na meer dan 30 jaar werken in deze omgeving besloot ik in 2014 uit dienst te gaan en mijn hart te volgen. Gaan voor wat mij beweegt en groeien naar een diepere laag in mezelf. Coach worden die een stroom op gang helpt om zowel de leuke als minder leuke dingen te kunnen leven. Vitaal leven!

Vanuit mijn passie leer ik jou lichtpuntjes te zien in verschillende situaties zodat het ook bij jou weer gaat stromen!

Een tante op hogere leeftijd heb ik piano zien leren spelen en plezier beleven. Ik geloof dat je niet vroeg genoeg kunt leren hoe je van je eigen mogelijkheden gebruik kunt maken. En je bent nooit te oud om te leren dit te doen.

En nog dit

Ik ben in 1963 geboren in Suriname en op 25-jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Ik ben getrouwd en hou van lekker eten en koken, tuinieren. Verder luister ik graag naar muziek. Foto’s maken doe ik vooral op vakantie. Ik probeer dan steeds weer de mooiste foto te maken!

Door mijn achtergrond heb ik gemerkt dat mensen overal dezelfde behoefte hebben ondanks verschillen in cultuur. Altijd bestaat de behoefte aan oprechte aandacht en respect voor wie we echt zijn, de basis voor dieper contact. Ik werk met zowel kinderen als volwassenen uit verschillende culturen.