Vrijheid en vitaliteit

Zo vrij als een vogel!

Vrijheid is ten diepste een vrije energetische stroom. Die vrijheid is moeiteloos, licht en allesomvattend. Dan hoef je antwoorden niet te bedenken: ze zijn er. Je lichaamsintelligentie krijgt de ruimte.

Een heimelijk leven leiden omdat het echte leven niet genoeg ruimte krijgt om zich te ontwikkelen, is slecht voor de vitaliteit van een mens.

Transformatie naar vrijheid

Transformatie is het overbruggen van de afstand tussen wie je dacht te moeten zijn en wie je ‘gewoon’ bent. Dit is een doorgaand proces. 

Stapsgewijs vorm je je  denken, voelen en handelen om. In het transformatie proces ontwikkel je gaandeweg het vertrouwen om jouw eigen beperkende gedachten en mechanismen (die je kleiner maken) te laten voor wat ze zijn. De woorden moeten en maar zullen zich vanzelf van je losweken. Er komt ruimte voor wat jij wilt en wat jij kunt.

Hoe helpt coaching 

Door je bewust te worden van je beperkende gedachten kun je werken aan je eigen transformatie. Want je spoort je blokkades op die jouw energetische stroom belemmeren. Je doet de dingen die jou helpen om je vertrouwen te vergroten en los te komen van beperkende gedachten en mechanismen.

Resultaat

Je voelt zo vrij als een vogel en leeft vitaler!

Lees meer op: https://www.jenniferhoogland.nl/coaching-van-jennifer-hoogland-maakt-het-verschil/