WORKSHOP FLOW 

LEER WERKEN MET ENERGIE EN RUST

Workshop Flow voor wie?

In de workshop Flow leren medewerkers en leidinggevenden werken met energie en rust. Ervaar in een groep van 12 – 15 personen wat het oplevert als je met je hele lichaam werkt in plaats van hoofdzakelijk met je hoofd. Hoe kun je in een flow komen waardoor je met minder energie meer bereikt?

De workshop duurt 6 uur. Er komen oefeningen aan bod op individueel niveau of in kleine groepjes. De deelnemers ervaren wat er gebeurt in hun lichaamszones hoofd, hart en buik in verschillende situaties en wat ze met dat inzicht kunnen. En de uitkomsten zijn direct toepasbaar in het werk!

Wat doe je?

Medewerkers en leidinggevenden proeven op een veilige en speelse manier aan hun eigen gebieden van balans en onbalans die van belang zijn voor je veerkracht. Veerkracht is nodig om keuzes te maken. Dit maakt het verschil tussen kansen zien en vandaar uit adequaat handelen en of belanden in spanning en ‘stil vallen’.

Workshop Flow, vervolg

Na deze workshop kan voor teams een maatwerk vervolgtraining worden gegeven. Deelnemers kunnen ook kiezen voor individuele coaching. Een combinatie van training en individuele coaching is ook mogelijk.

Na afloop wordt aan de deelnemers een reader uitgereikt met achtergrondinformatie over flow, samenwerken hoofd, hart en buik en oefeningen om in balans te komen.

Resultaat:

Vitale medewerkers en leidinggevenden, meer werkplezier, betere resultaten

Er zijn 2 trainers voor een groep van minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers

Deelname: als team of via open inschrijving

Er is ook een workshop Hoofd Opruimen. Zie https://www.jenniferhoogland.nl/coaching-van-jennifer-hoogland-maakt-het-verschil/workshop-hoofd-opruimen-geeft-rust-en-richting/

Workshop flow alle kleuren van de regenboog
Ontdek jouw kleuren van de regenboog

Wil je weten wat ik als trainer kan toevoegen aan jouw bedrijf?

Bel 06 1522 8022 voor een gratis kennismakingsgesprek,
mail naar of via het contactformulier.