WORKSHOP FLOW 

LEER WERKEN MET ENERGIE EN RUST

Workshop Flow voor wie?

Noodzakelijk voor het welzijn van iedereen is dat je komt tot moeiteloos handelen (flow) waardoor je met minder inspanning meer energie krijgt en meer bereikt. Hiervoor is een geloof in jezelf nodig. Dit gaat hand in hand gaat met een sterke bewustwording van hoe jij je verhoudt tot je eigen zijn, je lichaamswijsheid. Je kern van weten, zien, horen, voelen waaruit moeiteloos handelen voortvloeit.

Wat doe je?

In deze workshop van 6 uur zet je een stap hiertoe met oefeningen die laten ervaren hoe bewust te worden van de lichaamssignalen die jouw lichaam je geeft. Hoe herken je lichaamssignalen? Deelnemers proeven op een veilige en speelse manier aan hun eigen lichaamssignalen die ze naar hun kern leidt. Lijfelijk ervaren helpt veranderingen te bewerkstelligen. We zijn allemaal uniek en daarom kun je via oefeningen op meerdere manieren leren om je bewustwording te vergroten.

Na afloop wordt aan de deelnemers een reader uitgereikt met achtergrondinformatie over de onderwerpen die aan bod zijn gekomen in de workshop. Hoe werkt het brein? Je ademhaling. Hoofd- Hart- Buikzone activeren. Gevoelens herbeleven. Ruim bewustzijnscontact maken. 

Workshop Flow, vervolg

Willen deelnemers hierna verder hun eigen lichaamswijsheid ontwikkelen, is voor groepen een maatwerk vervolgtraining mogelijk. Deelnemers kunnen ook kiezen voor individuele coaching. En een combinatie van training en individuele coaching is mogelijk.

Opbrengsten:

  • Een basis voor lichaamsgericht werken waarbij je met minder inspanning meer bereikt.
  • Vitaliteit in je dagelijks leven om zowel de leuke als minder leuke dingen te kunnen leven.
  • Kwalen of ander leed leren voorkomen door bewust te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft.
  • Leren luisteren naar waar je overbelast of iets verkeerd doet.

Er zijn 2 trainers voor een groep van minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers. Deze workshop wordt live gegeven.

Starttijd: 10.00 uur Eindtijd: 16:30 uur

Deelname: als team of via open inschrijving.

Het is ook mogelijk een digitale mini workshops van 1½ tot 3 uur te volgen. Hierin komen de oefeningen afhankelijk van de duur per 1 of in een set van 2 aan bod.

Je kunt hierover contact opnemen als je in een groep van 5-8 personen een mini workshop wil volgen.

Zie ook andere workshop https://www.jenniferhoogland.nl/coaching-van-jennifer-hoogland-maakt-het-verschil/workshop-hoofd-opruimen-geeft-rust-en-richting/

Workshop flow alle kleuren van de regenboog
Ontdek jouw kleuren van de regenboog

Wil je weten wat ik als trainer kan toevoegen aan jouw bedrijf?

Bel 06 1522 8022 voor een gratis kennismakingsgesprek,
mail naar of via het contactformulier.