Referenties cliënten en organisaties over Jennifers coaching

Referenties na individuele coaching

Ik heb weer last van woede aanvallen (man 22 jaar):

Ik heb geleerd om mijn rust beter te bewaren voordat ik iets doe. En ik maak me minder druk over dingen die tegen zitten. Ik leer mezelf beter te begrijpen en in de hand houden. Sommige vragen krijg je soms toch geen antwoord op maar daar moet ik me bij neer leggen. Ik sta meer stil bij wat ik heb en wat me gelukkig maakt. Ook denk ik langer na voor dat ik handel.

Ik ben zeker tevreden over de coaching van jouw omdat ik over de goeie dingen ga nadenken en hoe ik bepaalde dingen op een andere manier beter kan doen. Ik ben een heel eind op weg met mezelf meer te waarderen en rustig te blijven.

Ik wil meer rust en structuur in het denken en doen, omdat ik een drukke baan heb. Zonder enige leidraad maakt het mij lastig om keuzes te maken of prioriteit te stellen (vrouw 64 jaar):

De centrifuge waar ik in zat is tot rust gekomen. Ik heb geleerd meer voor mijzelf te kiezen, want tenslotte moet ik mijn eigen leven leiden en niet van een ander. Nu wordt keuzes maken een stuk makkelijker, want nu stel ik de vraag aan mezelf wat doet dit voor mij? Lach meer en ervaar meer plezier.

Ik wil plezier leren ervaren in het leven, angsten leren loslaten en keuzes leren maken (man 24 jaar):

Door coaching heb ik inzichten gekregen in hoe ik keuzes maak en geleerd om los te laten. Ik ben zeer tevreden want ik ervaar nu meer plezier en durf weer keuzes te maken.

Referenties

Ik wil rust in mijn hoofd krijgen als er zoveel gedachtes zijn! (man 20 jaar met adhd)

Ik vond het proces heel goed, al was dat maar 1 keer! Hoofd opruimen heeft mij echt heel goed geholpen om weer rust te creëren in mijn hoofd als dat er niet meer is. Wat mij bijgebleven is: hoofd leeg maken doe ik nog steeds en de ademhalingsoefeningen ook want dat vind ik echt helpen. Wist niet dat zulke kleine activiteiten zo goed konden helpen.”

Ik wil meer grip hebben op de ontwikkeling van mijn kinderen (gezin, vrouw 51 jaar)

Mijn eigen gedrag, overtuigingen en houding beïnvloeden ook mijn gezin. Meer vanuit mijn hart leren leven en daarmee me kwetsbaarder opstellen maakt het makkelijker. Mijn kinderen en man wijzen me er ook al op!

Referenties

Ik wil beter voor mezelf zorgen, met het effect dat ik bij mezelf blijf (vrouw 54 jaar)

Voor mij is de basis gelegd voor luisteren naar mezelf. Dat deed ik eerder niet. Ging weg bij mezelf. Ik voel me nu rustiger in contact met anderen doordat ik meer vertrouw op mezelf. Kan meer feitelijk benoemen wat er is en in gesprek blijven met de ander. Zoveel makkelijker!

Referentie bedrijf dat onrust personeel onderzoekt

Procesbegeleiding om dit neutraal te doen en op tafel te krijgen wat echt speelt: Dank voor je positieve inzet. Er is weer richting en openheid.

Referenties

Referenties

Referenties na kennismakingssessies met coaching via het lichaam:

1 “In het contact met jou heb ik een fijne werkwijze ervaren, persoonlijk en toch heel professioneel. We kennen elkaar niet en toch leek en voelde het alsof we elkaar kenden en vertrouwden voor deze sessie. Ik kon me gemakkelijk geven en genieten. Ik ben me bewuster van de gelaagdheid in mijn lijf, alle onderdelen verdienen aandacht en willen ontspannen.”

2 “Wat me vooral bijblijft is dat het goed is als ik meer aandacht besteed aan mijn buikademhaling, die staat voor ontspanning en plezier. Wat ik bijzonder vind aan jouw manier van werken is dat je met zowel lichaam als geest werkt. Je vertaalt het gesprek gelijk in lichamelijke uitingen. Je coacht allebei: met woorden en met lichaamshouding en beweging.”