Vitaliteit en voornemens

Wat doen voornemens met je vitaliteit?

Heb je vorig jaar gedaan wat je dacht te gaan doen met je voornemens? Of niet met als gevolg: teleurstelling, boosheid, illusie armer. Nieuw jaar, nieuwe kansen! Nieuwe voornemens, beloftes aan jezelf, ambities waarmaken, beter willen worden, groeien. Meer willen doen of juist minder. Maar wat zie je voor je als je nu alvast het einde van dit nieuwe jaar visualiseert? Is dan iets veranderd of is het bij woorden en excuses gebleven? Hoe voel je je?

Voordeel van de koude maanden

In de koude maanden kun je gas terugnemen en even stilstaan bij jezelf. Ervaren wat je echt gelukkig maakt in plaats van door blijven gaan op de ingeslagen weg of met voornemens die je niet zal realiseren. Neem tijd om een keuze te maken. Want alsmaar doorgaan om welke reden dan ook maar niet de juiste en ondertussen blijven lijden, dat verandert niets. Je energie neemt af.

Wat helpt om dingen echt anders te doen?

Je kwetsbaar durven opstellen en met liefde eerlijk kijken naar hoe het echt is met jou. Overschat of onderschat jij jezelf, pas aan naar wat zal werken voor jou. Dingen niet mooier willen maken dan ze zijn, want ze zijn zoals ze zijn. Omdat je het helder ziet, kun je effectiever handelen. Je komt verder dan je tot nu toe geweest bent.

Voornemens die je vitaal maken

Door contact met jezelf via hoofd, hart en buik ervaar je je eigen wijsheid die jou leidt naar wat goed is voor je. Als je hiernaar handelt, ervaar je energie en plezier. En je hebt ruimte voor ontwikkeling. Dus wat ga jij dit jaar anders doen of waarmee ga je bewust door? Kom in actie en vergroot je vitaliteit! Want het beste voornemen is vitaal worden en blijven in het nieuwe jaar. De rest komt erachteraan!